Saturday, May 21, 2011

Kolagen Marin ( Marine Collagen)

Apa Itu Kolagen Marin

Kolagen ialah kerangka protein semulajadi. Ia merupakan 30% dari jumlah seluruh protein yang terdapat pada badan mamalia dan ikan. Kolagen juga ialah komponen pada rangka yang menyantumkan tisu-tisu serta menyedia asas rangka yang kukuh. Kolagen memberi struktur tisu perantara, menjadikan kulit sihat, gebu, cantik dan anjal. Kepentingan kolagen amat ketara kerana ia terdapat diseluruh badan termasuk pada kulit, otot, tunjang dan tulang.
Semakin dewasa usia seseorang penghasilan Kolagen mula berkurangan. Bermula  umur 25 tahun, tubuh akan kehilangan 1.5% Kolagen setiap tahun, pada umur 35 tahun kehilangan 15% dan pada umur 45 tahun kehilangan 30%. Kolagen juga mudah dirosakan oleh keracunan badan ekoran pemakanan tidak sihat, stress, pencemaran persekitaran, wangian, kosmetik dan sebagainya.Untuk dapatkan sumber Kolagen paling mudah sila dapatkan produk kami Kopi Machismo dan Kopi Feminite. Dapatkan terus melalui agen kami.
KOPI MACHISMO
RM 45.00

Diformulasi secara khusus untuk lelaki yang pentingkan penampilan bergaya, lelaki yag pentingkan keremajaan kulit dan lelaki yang pentingkan kesihatan luaran dan dalaman. Dengan perkataan yang mudah lelaki yang Macho. Bukan sahaja Macho tetapi juga 'handal'.


Kopi Kacip Fatimah Kolagen ( Feminite).
RM 45.00.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...