Monday, June 20, 2011

KAWE DAN LELAKI

Kenapa anda mesti minum Kopi Kawe
Orang lelaki yang mengalami alat vital yang berdiri dengan sendiri apabila bangun pagi adalah petanda mereka sihat. Bagi orang muda itu adalah perkara biasa tetapi bagi mereka yang telah mencapai umur melebihi 35 tahun, kekerapan ereksi agak menurun tetapi bagi doktor dalam bidang seksualiti ia adalah petanda penting  bahawa anda masih sihat kerana bagi mereka hormon lelaki iaitu testosteron yang dihasilkan semasa rehat dimalam hari akan tiba- tiba meningkat apabila anda bangun dari tidur dan menyebabkan ereksi walaupun tiada ransangan seksual berlaku.
Hormon ini merupakan petanda bahawa tubuh badan anda masih sihat dan penghasilan hormon tersebut masih berlaku dan hormon ini akan bertindakbalas atas keghairahan untuk menghasilkan ereksi dan seterusnya masih boleh melakukan hubungan intim dengan isterinya walaupun dikatakan telah berumur. Kekurangan penghasilan hormon ini akan menyebabkan orang lelaki sukar untuk mencapai ereksi walaupun ghairah dan bila ini berlaku ia dipanggil ED atau Erectile Dysfunction .
Kopi Kawe dengan sinergi ekstrak herba yang paling tinggi khusus untuk meningkatkan pengaliran darah dan disamping dapat meningkatkan penghasilan hormon testosteron yang dapat membantu mengurangkan masalah berkaitan dengan kekurangan hormon tersebut. Kepada pengemar Kopi Kawe mereka akan mendapati alat vital mereka akan berdiri dengan sendiri apabila bangun pagi dan ini merupakan satu petanda baik bahawa kesihatan mereka akan bertambah baik kerana hormon kelakian telah bertambah. Ramai penggemar Kopi Kawe telah berjaya mengatasi masalah kesihatan seperti sakit pinggang, sakit sendi dan lutut,pembuangan air kecil yang lebih lancar, kandungan kolesterol yang berkurangan, tahap tenaga dan stamina yang lebih tinggi dan bermacam macam lagi yang berkaitan dengan kekurangan hormon testosteron tersebut.
Untuk mendapat kesan yang maksimum dari pengambilan Kopi Kawe pengguna hendaklah mengamalkan cara pemakanan yang sihat iaitu makan dengan cukup dan tidak berlebihan, memilih makanan yang tidak mengandungi banyak lemak atau gula, tidur yang cukup dan rehatkan diri dan minda dengan secukupnya. Oleh kerana kandungan herba yang tinggi dalam Kopi Kawe tindakbalas herba akan menggunakan lemak dalam badan untuk menghasilkan tenaga dan dengan pengambilan 2 sachet sehari sudah cukup memberi tenaga yang diperlukan sepanjang hari walaupun kandungan gula hanyalah 2.2 sudu teh sahaja setiap sachet iaitu jauh lebih rendah dari minuman ringan yang terdapat dipasaran.
Semestinya pilihan terbaik anda adalah minuman ‘Hok Paling Sedap’ dan pilihan yang tepat adalah Kopi Kawe. Dapatkan sekarang…….!!
Dengan harga yang mampu anda beli cuma RM 45.00 sahaja.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...